Tietoa meistä

Digitalfinans on vakiintunut finanssialan yritys, joka tekee yhteistyötä Norjan ja Suomen johtavien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa.

Tavoitteenamme on löytää sinulle kuluttajana paras ja edullisin rahoitusratkaisu. Lainanhakijana saat mahdollisuuden löytää lainantoimittajiemme kautta edullisimman tarjouksen ja parhaan sopimuksen kulutusluotolle, autolainalle tai uudelleen rahoitukselle.

Olemme ylpeitä voidessamme tuottaa palveluja, jotka auttavat kuluttajia löytämään parhaan hinnan lainoilleen.

 Suomessa Digitalfinans AS edustaa Salus Group Oy:tä.

Useiden pankkien lainanvälittäjänä toimitamme laina-, takaus- ja korttihakemukset yhdelle tai useammalle pankille. Hakemukseen on merkittävä kaikki kyseiseen tuotteeseen vaadittavat olennaiset tiedot oikein. Pyydämme huomioimaan, että Digitalfinans veloittaa lainantarjoajilta provision tehdyistä laina- yms. sopimuksista, jotka on tehty meidän kauttamme

Emme veloita maksua muilta kuin lainantarjoajalta. Jos pankki lainantarjoajana tai me emme noudata velvollisuuttamme konkreettisten tuotteiden osalta, asiakas voi tehdä valituksen tuotteesta suoraan kyseiselle pankille. Toistaiseksi emme välitä luvanvaraisia sijoituspalveluja ja -tuotteita.